עינת

הצבת אנט סלולרית

מול ביתי הציבו על גג בניין אנט סלולרית. איננו יכולים לזהות של איזו חברה. הגשנו תלונה בעיריה, פקח בדק, האנט אינה חוקית וזה עבר למחלקה המישפטית. אני מבינה ששם הסוגיה נבחנת לאור חוק התכנון והבניה וזה לוקח זמן. אני רוצה לפעול גם במשרד לאיכות הסביבה שהם בודקים קרינה...כן האנטנה גם מול ביס יסודי ויור הוועד פועל גם. למי פונים במשרד לאיכות הסביבה? ומה הן הדרכים הנוספות לתקוף הסוגיה? תודה עינת

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום עינת בהחלט מקומם ביותר, יחד עם זאת נראה כי העירייה מטפלת בכך וזו בהחלט סיבה לאופטימיות. לשאלתך, במשרד להגנת הסביבה ביכולתך לפנות לאחראי על הקרינה. בקשי ממנו את האישור שניתן להקמת האנטנה מבחינת קרינה או לחילופין ובמידה ואין אישור, שיבדקו את רמת הקרינה מיידית. המלצתי הינה כי תחכו לפעולותיה של העירייה בטרם תפנו לערכאות משפטיות להסרת האנטנה. בהצלחה.