יהוד

אנטנה על בית השכן

שלום רב, בבית הצמוד אלינו יש אנטנה בהקמה. מה האופציות העומדות לרשותינו בכדי להוריד את האנטנה? האם החוק במדינת ישראל מאפשר היום לכל בעל בית פרטי להתקשר עם חברה סלולרית ולהתקין על ביתו אנטנה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב יש לעמוד בהיתרים ואישורים הנוגעים לרבדים שונים של החוק בכדי להקים אנטנה סלולרית המלצתי ראשית כי תפנה אל העירייה/מועצה בכדי לברר האם יש אישורים והיתרים נדרשים להקמת האנטנה(יעוד הקרקע ומבחינה הנדסית למשל). יש לבחון האם בעל הבית עדכן את הסובבים בהקמת האנטנה שיכולה להשפיע על איכות חייהם. לאחר מכן ובהתאם לאמור יש לבחון מישורים משפטיים לפעולה. בהצלחה.