אילנית

אנטנה סלולרית על מרפסת דירה בבית משותף

שלום, רציתי לשאול כיצד לתקוף משפטית דירה בה מותקנת אנטנה סלולרית על מרפסת אחת הדירות, השכנים לא יודעו קודם לכן כל כך ולא מעוניינים באנטנה. יש לאנטנה אישור של המשרד לאיכות הסביבה. אלו עוד אישורים נדרשים? כמו כן רציתי לשאול היכן אני יכולה למצוא עו"ד המתעסק בנושא זה באזור הקריות/חיפה. אילנית

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום אילנית ככלל, על המקים אנטנה סלולרית בבנין לקבל אישורים והיתרים רבים בנוסף להיתר של המשרד להגנת הסביבה,הנוגעים לשינוי יעוד הדירה, הסכמת דיירי הבניין, עמידה בתנאי תמ"א 36 , שימוש, לעיתים, בשטח המשותף, הורדת ערך הנכסים הסובבים וכו'. משרדנו עוסק בתחום האנטנות הסלולריות אולם מקום מושבו של משרדנו הינו בתל אביב. ביכולתך לפנות אל אתרים משפטיים בהם ניתן למצוא עורכי דין, בין השאר, על פי מיקום גאוגרפי. בהצלחה. בהצלחה.