נ.

אנטנה סלולרית מול הבית

שלום. גיליתי שלשום אנטנה סלולרית בבניין שנמצא מול דירתי. האם יש משהו לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב, ניתן לבחון את דרך פעולתך לאור סעיף 197 לחוק התכנון והבנייה וזאת במידה והמקרה שלך עומד בקריטריונים המנויים בסעיף(בין היתר אם האנטנות מצויות בגדר אותה התכנית בה מצוי הנכם שלך או שגובלת בו,אם לא עברו 3 שנים מיום תחילת תקפה של התכנית). כמו כן ביכולתך לפנות לבית המשפט וזאת במידה והמצאותן של האנטנות משפיעה לרעה על ערך נכסך ושגרת חייך. בהצלחה.