פולינה

בעל הנכס מעוניין להסיר את האנטנה חברת הסלולר דורשת שישלם לה פיצוי

שלום רב, בשכונת קפלן בכפר סבא גילו שבוע שעבר ההורים כי על גג אחד הבתים הפרטיים הותקנה אנטנה סלולרית של חברת הוטמובייל ממש 20 מטר מביה"ס היסודי בו לומדים 500 תלמידים וכל זאת ללא אשור של העיריה (בדקנו). בעלי הנכס הינם משפחה דתית מרובת ילדים שבהתאם לשיחות איתם כלל לא היו חשופים לסכנות הטמונות בהתקנת האנטנה. בעל הנכס החליט להסיר את האנטנה ופנה לחברת הוטמובייל וזו טענה בפניו שהוא חתום איתם על הסכם לחמש שנים וכי במידה ויסיר את האנטנה ידרש לשלם להם פיצוי של מיליון ש"ח. מה ניתן לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום פולינה לאור הכתוב נראה כי טענת חברת הסלולר כלפי בעל הנכס שהתקין את האנטנה הינה בהתאם לכתוב בהסכם בין הצדדים. דהיינו, בין חברת הסלולר לבעל הנכס קיים להבנתי, קשר חוזי. ביכולתכם, כדיירי רחוב, לאור העובדה שלטענתך לא קיימים אישורים לאנטנה, לפנות לעירייה בכתב בדרישה להסיר את האנטנה. במידה ותשובת העירייה לא תהא לשביעות רצונכם ניתן לשקול פנייה אל בית המשפט במטרה להסיר את האנטנה. בהצלחה.