בוריס

מתקן גישה הוט מובייל

שלום לפני חודש גילינו שלפני כשנה השכן בפנטהאוס התקין 3 אנטנות על המרפסת. איזה אישורים הוא צריך להציג לנו כדי להוכיח שזה חוקי והאם הוא מחוייב לאישור הדיירים. שמעתי גם שאסור להתקין אנטנות על מרפסת פנטהאוס אלה על גג בלבדץ האם זה נכון.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום בוריס ככלל, התקנת אנטנה סלולרית מצריכה קבלת אישורים והיתרים רבים. עולה השאלה מלבד אישור לגבי קרינה, למשל האם האנטנות או הכבלים עוברים בשטח המשותף? דהיינו, קיימות מספר דרישות אשר רק בהתקימותן ניתן להקים אנטנה סלולרית. יש לבחון כל מקרה ומקרה. בהצלחה.

בוריס

קראתי שכל האנטנות יחד צריכות להיות 30X50X90 ואצלו יש 3 כאלה כמו כן הוא בנה במרפסת חדר נוסף לכל הבקרה והמצברים. למי אליי לפנות כדי להתלונן על חריגת בניה? אין ציוד שעובר בשטח משוטף. האם זה נכון שניתן להתקין מתקן גישה בגובה 50 ס"מ? ואם זה מותקן בגובה 1.2 מטר זה לא חוקי?