איציק

אנטנה מעל ראשי העובדים

במקום העבודה שבו אני עובד התקינו אנטנה סלולרית בתוך הבניין מכיוון שהקירות של המבנה הם מגבס עבה ולכן לא הייתה קליטה בתוך המשרדים. האם הדבר חוקי לשים אנטנה בתוך המבנה? האם הדבר מסוכן לעובדים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום רב, ככלל, על מתקין אנטנה סלולרית לעמוד בתנאים רבים,בין היתר הן במישור התכנון והבנייה, הן במישור ייעוד הציבור, הן במישור המשרד להגנת הסביבה. במידה ומתקין האנטנה אינו עומד בתנאים אלו אז ניתן לדרוש את הסרת האנטנה הסלולרית או לחילופין סעד אחר. בכדי לבחון באופן מעמיק את חוקיותה המשפטית של האנטנה ניתן לפנות אל ייעוץ משפטי. בברכה עו"ד נבו למפל משרד עורכי דין למפל ניסקי ושות