דוד

השאלה בקשר למתקן גישה שהתגלה על

אחת מדירות הגג בבניין קצת עשינו שיעורי בית ונראה שלא צריך אף אישור להתקנת מתקן גישה על גג של דירת גג לא מהעיריה לא מדיירים שמתגוררים בבנין המשרד לאיכות הסביבה או מי שנותן רישיון נתן להם רישיון עד 2017 אבל הכול בסתר הכול מוחבא _האנטנה מוסתרת) הגיעו כמו גנבים בלילה להתקין בטענה שבאו לשדרג את התשתית השאלה שאנו רוצים לשאול מה אפשר לעשות בבניין יש ילדים מבוגרים שעלולים לחלות מה גם שערך הדירות ירד ..מה עושים נגדה חברה שהתקינה וכנגד הדייר שהאנטנה על גג ביתו?.. שאלה הבניין אמור להיות בניין מגורים ותו לא האם האנטנה נחשבת לעסק וזו טענה כדי להוריד אותה מגג הבית וקראתי את סעיף 197 לחוק התכנון והבנייה האם הטוב ביותר שכול דייר ודייר יגיש תביעה נגד החמדן שרוצה לסרטן את כול הבניין ? סתם הערה לא מבין איך משרד לאיכות סביבה נותן יד לדבר כזה ואיך בכלל נותנים להציב מתקני גישה בבניני מגורים ? אשמח לתשובה בגדול מה אפשר לעשות כדי להוציא את האנטנה במהירות האפשרית מהבניין ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום דוד בהחלט מקומם. איני מכיר את נסיבות המקרה אולם ככלל, המשרד להגנת הסביבה נותן אישורים, אולם הקמת אנטנה או מתקן גישה מצריכה, לעיתים, אישורים נוספים. יצויין כי ניתן לבחון את הדרישות המנויות בתמ"א 36. המלצתי הינה כי תפנו לייעוץ משפטי בכדי שניתן יהיה לבחון את טענותיכם בפרוטרוט. בהצלחה.