יקיר

אנטנה סללורית מול הבניין שלי

שלום, אני מתעניין ברכישת דירה באיזור השרון ושמתי לב שבמרחק של כ-200 מטרים מהבניין קיימת אנטנה של סלקום עם עוצמת קרינה מיקרו-ואט לסמ"רשל 2 ואחוז מסך החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי של 0.5. הדירה בה אני מעוניין היא בקומה 6, ולכן היא פחות או יותר בגובה קצה האנטנה שניצבת במרחק של כ-200 מטר מהבניין כפי שציינתי. רציתי לדעת האם קרינה כזאת עלולה להיות מסוכנת ובאיזו מידה? תודה, יקיר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום יקיר להבנתי, שאלתך נוגעת למישור הרפואי וזהו פורום משפטי. ככלל, במקרים מעין אלו על מתקין אנטנות לעמוד בחוקים והיתרים רבים ולשמור, בין היתר, על עקרון הזהירות המונעת . בהצלחה