קרן

ביטול חוזה שכירות בגלל אנטנות סלולריות

עו"ד נבו שלום. חודש שעבר אני ובן זוגי חתמנו על חוזה שכירות בדירת מגורים. השבוע קיבלנו את המפתח לדירה והתחלנו במקצועות והעברות. בזמן העברת ציוד הבחנו ב2 אנטנות גדולות במיוחד מעל גג הבניין בו אנו אמורים להתגורר. בדקנו באתר המרד להגנת הסביבה ומסתבר שמדובר באנטנות סלולריות של חברת פלאפון ופרטנר. באותו אתר גם היה כתוב שישנו היתר לאמינות אלו למרות שמידת הקרינה גבוהה בהרבה מהמומלץ. בעת חתימת החוזה בעל הבית מעולם לא הזכיר את קיומן של האנטנות הללו. כמובן שאין ברצוני וברצון בן זוגי להישאר בדירה זו, ברצנונו לדעת האם מבחינה חוקית מותר לנו לבטל את החוזה מסיבה זאת והאם אין חוק המחייב את בעל הבית ליידע את הדיירים על קיומן של אנטנות אלו? אשמח למענה בעניין זה. בתודה קרן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום קרן לאור הכתוב יתכן כי על פניו יש לכם זכות לבקש את ביטול ההסכם לאור כך שלא עודכנתם במעמד החתימה על האנטנות הסלולריות המצויות סמוך לדירתכם. ביכולתכם לשלוח לבעל הדירה מכתב טענות באשר לכך. במידה ומכתבכם לא יענה לשביעות רצונכם ניתן לשקול פנייה אל בית המשפט. בהצלחה