ארי

אנטנה סלולרית קיימת

ערב טוב קיימת בבנין אנטנה סלולרית , אני דייר חדש , האם יש איזו פעולה משפטית שניתן לבצע בכדי להוריד את האנטנה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום ארי. איני בקיא בכל הפרטים אולם עולה השאלה כמה זמן האנטנה מצויה בבנין, היכן, האם נעשו פעולות משפטיות כלשהן להורדתה. המלצתי הינה כי ראשית תפנה אל ועד הבניין וברר האם נעשו פעולות להורדתה של האנטנה. במידה ולא נעשו פעולות שכאלו, ניתן בהתאם לנסיבות כמובן, להתחיל בטיפול משפטי להסרתה. במידה ובוצעו פעולות משפטוית שלא צלחו, יתכן וביכולתך לדרוש פיצוי מאת בעל הדירה ממנה קנית את הדירה אשר לא יידע אותך בעניין זה. באשר לכך ביכולתך לפנות לייעוץ משפטי לבירור טענותיך. בהצלחה.

איציק

אם האנטנה היא מתקן גישה וקיבלה אישור של המשרד להגנת הסביבה , לא ניתן להוריד אותה אלא אם יתגלה פגם חמור בדוח ההקמה, או שיש חריגה חמורה בקרינה. תוכל לבדוק אם האנטנה כשרה באתר של המשרד להגנת הסביבה. לאנטנות אחרות דרושות התר ממשרד להגנת הסביבה והתר בניה. תבדוק אם יש להם את מה שנדרש.