אביגיל ספירו

חובת הודעת המשכיר לשוכר על אנטנה סלולרית

הרגע גיליתי שניצבת אנטנה סלולרית גדולה על גג הבניין שלי. האם חלה חובה על המשכיר להודיע לשוכר על האנטנה לפני חתימת החוזה? והאם זאת עילה לצאת מהחוזה מוקדם? נכנסתי לדירה לפני חודשיים וכל הבניין בבעלות חברה ענקית לניהול נכסים בתל אביב. מה האופציות שלי במקרה כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום אביגיל, ככלל, קיימת חובת יידוע של משכיר במישור זה. יחד עם זאת, יש לבחון משפטית את נסיבות המקרה באופן מדוקדק יותר בכדי לתת מענה מפורט יותר. בברכה, עו"ד נבו למפל מומחה בדיני סלולר מנהל פורום אנטנות סלולריות.