רונית א.

אי ידוע הקונה שקיימת אנטנה.

שלום במידה והמוכר לא יידע אותי על כך שקממית אנטנה בבנין, כיצד אני יכולה לפעול מבחינה משפטית? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

חג שמח רונית במידה ומוכר הנכס לא יידע אותך על קיומה של אנטנה עולות , ככלל, מספר שאלות. ראשית האם הוא ידע על קיומה של האנטנה, במידה והידע,האם האנטנה רלוונטית לערך הנכס(מיקומה וכו). במידה וידע וכן במידה והאנטנה משפיעה על ערך הנכס, היה עליו לגלות במהלך המשא ומתן בין היתר בהתאם לחובת הגילוי בחוק החוזים על המצאותה של האנטנה. במידה ולא גילה לך וערך דירתך אכן ירד, יתכן וביכולתך לפנות אל בית המשפט לבירור טענותיך כנגד המוכר. בהצלחה.