דודי

גרושתי ברחה עם ילדיי לפני כשנה וחצי לחול

אין לי אפשרות להיות בקשר עם ילדיי אני מחוייב במזונות שכרגע אני לא משלם יש נגדי צוו עיכוב יציאה כך שגם אם אני רוצה לנסוע לנסות לראות את ילדיי אין לי אפשרות אני מוגבל בעיקולים נגדי מאז ואין לי דרך לבטל אותם וכי גרושתי לא בארץ

עו"ד רונית אלג

לדודי, אתה מתאר מצב משפטי מורכב מאוד שלא ניתן לתת לו מענה במסגרת הפורום. מומלץ מאוד שתקבל ייעוץ משפטי מלא וייצוג ובדחיפות. עומדת לפניך האפשרות לפנות לסיוע המשפטי או למחלקת שכר מצווה בלשכת עורכי הדין, לצורך הסדרת הייצוג, בהתאם לתנאים וההגבלות של גופים אלה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר