דודי

תשלום מזונות על ילד אחד מתחת לגיל 6 ומדור

אני לא מבין האם חינוך (גן לדוגמא) נחשב בחישוב של המדור או במזונות. בנוסף כל חישובי ה-30% על איזה קטגוריות גוזרים את התשלום ל-30%? תודה מראש !

עו"ד רונית זיסמן

שלום דודי, למזונות ילדים ארבעה רכיבים: דמי מזונות, מדור, חינוך והוצאות רפואיות חריגות. מדור הוא קורת הגג של הילד והאב מחוייב להשתתף בהוצאה זו באופן יחסי. שליש (33%) ככל שמדובר בילד אחד. 40% ככל שמדובר בשני ילדים ו 50% במשפחות בהן שלושה ילדים ויותר. ביחס להוצאות החינוך והוצאות הרפואה החריגות, התשלום הוא באופן שווה לשני ההורים. כך על קצה המזלג ומומלץ כמובן לקבל ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר