ציפי

סילוק מהבית בטרם גירושין

האם אישה שמסלקת את הבעל מהדירה השכורה צריך להמשיך לשלם שכירות?? לזוג תינוק בן חצי שנה

עו"ד רונית אלג

לציפי, קראתי את פנייתך בעיון. לצערי, לא ברור מהן נסיבות המקרה, האם הבעל הורחק מדירת המגורים בצו משטרתי או שיפוטי או בדרך אחרת. לא ברור מה משמעות 'סולק' והבנת הנסיבות של יציאת הבעל מדירת המגורים משליכה על המענה לפנייתך. בנוסף, שאלת התשלום ביחס לדמי השכירות נגזרת מקיומה או העדרה של חובת מזונות. על רקע דברים אלה, מומלץ לקבל ייעוץ משפטי מלא. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר