משה

ממודר מהחלטות שנוגעות לילדים שלי

שלום רונית אני אבא לשניים אני גרוש חדש חצי שנה הילדים לא מדברים איתי והאישה לא עוזרת אני לא יודע מה קורה איתם בבי"ס ובכלל והאישה לא משתפת איתי פעולה ולא מספרת היא לוקחת החלטות שקשורות אליהם בלי לערב אותי רק פנייה לבית משפט תעזור?

עו"ד רונית אלאג'ם זיסמן

שלום משה ומועדים לשמחה, סיום נישואיך לא הביא לסיום הקשר ההורי שלך עם הקטינים. הנסיבות שאתה מתאר קשות ונדרש טיפול מיידי בחידוש הקשר שלך עם ילדיך ושיתופך המלא בחייהם, חינוכם וגידולם. תוכל לשקול לפנות לסיוע של הגורמים החינוכיים - טיפולים במסגרות החינוך בהם לומדים הקטינים. אפשרות אחרת היא לפנות לגורמי הרווחה בקהילה. כמובן עומדת בפניך האפשרות לפנות בעניין זה לבית המשפט, אם בדרך של יישוב סכסוך ואם בדרך של הליך משפטי. מומלץ שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי בטרם תבחר כיצד לפעול. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר