אבישי

תקיפה נגדי

אשתי לשעבר תקפה אותי באלימות בבית שלי ויש לי 2 עדים האם בית המשפט יאשר להעביר את הילדים אליי למשמורת מלאה?

עו"ד רונית אלאג'ם זיסמן

שלום אבישי, סוגיית משמורת הקטינים נבחנת על פי עיקרון טובת הקטינים. ייתכן, שתוקפנות והפגנת אלימות מצד האם, ככזו, עשויה להילקח בחשבון במסגרת בחינת טובת הקטינים וקביעת זהות ההורה המשמורן. עוד יש להדגיש, כי ככל שהיה באירוע האלים משום סכנה לקטינים או אם במהלך האירוע האלים הם נפגעו, יש באפשרותך לנקוט בהליך חירום כדוגמאת צו הגנה על מנת להגן על הקטינים במידת הצורך. ככל שלא נשקפת סכנה לקטינים, ייתכן של יהיה באירוע שאתה מתאר כדי לגרום ל"חילוף אוטומטי" של המשמורת ועל מנת לשקול נקיטת הליכים בעניין זה, חשוב מאוד לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מקיף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר