איציק

דירה של האישה

שלום! אני עומד להתחתן ולאשתי לעתיד יש דירה שההורים שלה קנו לה לפני שהתארסנו. אנחנו לא גרים כרגע בדירה הזאת ואנחנו לא מתכוונים לגור בה בזמן הקרוב. אם הדירה היא שלה והיא נקנתה לפני שהתחתנו ואנחנו לא גרים בה זה אומר שאם נתגרש הדירה הזאת לא תהיה גם שלי?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום איציק, ראשית, מזל טוב. לגופו של עניין, הדירה היא דירתה של אישתך לעתיד ועל פי סעיף 5(א) לחוק יחסי ממון בין בני זוג תשל"ג 1973, היא תישאר נכס שלה גם במקרה בו חלילה תתגרשו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר