נמרוד

קביעת אחוזי נכות לאחר תאונת עבודה

עו"ד מושקט שלום רב, נפגעתי בתאונת עבודה לפני חודש בברך ימין. איך אוכל לדעת כמה אחוזי נכות אני יכול לקבל על הפציעה הזאת? תודה רבה

עו"ד יעקב מושקט

נמרוד שלום לא ציינת דבר על סוג הפציעה ועל ממצאים, אם קיימים. באופן כללי, כשמדובר בפגיעות משמעותיות כגון שברים, קרעים וכו', פרק זמן של חודש מהתאונה הינו פרק זמן קצר מידי מכדי להעריך האם תיוותר נכות קבועה, ומה יהיה שיעורה. יחד עם זאת, יש לבצע כבר עכשיו את הפעולות הנכונות מול הביטוח הלאומי וגופים אחרים כדי שבבוא העת תוכל לקבל את התוצאה הטובה ביותר עבורך.