בני

בירור על אחוזים רפואיים שנקבעים בועדת מלל

שלום לך איך אפשר לדעת את האחוזים הרפואים כ על הליקוים שמלל נותן יש ספר מנסה במחשב להוריד לא מצליח כמה זה אחוזיםן על בקע דסק קשה חוליה 1 5 ופריצות דסקט וקרעיים ביון חוליות 4 5 מה האחוזים שמקבליים על הניוונים שחלו כתוצאה מהחים או ממה שתואר לנל שום רופ מנהלי מחלו'קות אומרים אסורלנתח לך למרפאת כאב תודה לך איך נעשים החישוהביעים של הנכויות

עו"ד יעקב מושקט

בני שלום אחוזי הנכות מוענקים לא רק לפי הממצאים בבדיקות הדמיה, אלא גם לפי הממצאים בבדיקה קלינית שמבצע הרופא במרפאה בעת שהינו בודק אותך. לפיכך, לא ניתן לדעת על סמך התיאור שבשאלתך כמה אחוזי נכות מגיעים לך. על מנת לדעת כמה אחוזי נכות עשויים להיקבע לך, מומלץ כי תיבדק אצל אורטופד אשר מנוסה ביישומן של תקנות הביטוח הלאומי העוסקות בקביעת דרגת נכות.