דני

בקשה לדרכון הונגרי - האם צריך לתרגם את תעודת הלידה ותעודת הנישואין במשרד החוץ?

קיבלתי אזרחות הונגרית (התעודה נמסרה לי בשגרירות בארץ) ואני מעוניין להוציא דרכון. האם צריך שוב לתרגם את תעודת הלידה ותעודת הנישואין ולהחתים במשרד החוץ? הם לא מסתפקים בתעודת האזרחות לצורך הוצאת הדרכון ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

דני שלום כאשר קיבלת את האזרחות, בוודאי קיבלת גם תעודת לידה הונגרית ואם אתה נשוי אז גם תעודת נישואין הונגרית. אין צורך בתרגיום וחיתון התעודות הנ"ל שוב. פשוט תביא איתך את כל התעודת שקיבלת בעת קבלת הארחות, דרכון ישראלי בתוקף ו-96 יורו אגרה. בהצלחה!