לקוחה מאוכזבת

חישוב ריבית לא הוגן ללקוח

שלום, קניתי כרטיס טיסה בחברת נסיעות. מדיניות המשרד היא שבמידה ורוצים לשלם בכרטיס אשראי יש לשלם עמלת סליקה עם תוספת של 1.5% ובנוסף אם רוצים לפרוס את הסכום לתשלומים יש להוסיף לכל חיוב 0.5%. הסכמתי וביקשתי לפרוס ל-10 תשלומים. כשחזרתי הביתה עשיתי את החישוב בעצמי וגיליתי שהם בעצם גבו ממני 200 ש"ח יותר. ביקשתי לקבל מהם את החישוב שעשו והתברר שמה שהם עשו זה הם לקחו את הסכום המלא (כולל עמלת הסליקה) הכפילו אותו ב-0.5%, את הסכום שיצא הכפילו ב-9 (9 תשלומים) והוסיפו את מה שיצא לסכום (שכולל את החיוב של עמלת הסליקה). לטענתם זה החישוב של המשרד. האם החישוב שלהם הוא חוקי? האם יש חוק/פסק דין שמראה שמה שעשו הוא פשוט גניבה מהלקוח? האם הוספת ה-0.5% לא אמורה להיות לכל חיוב חודשי? תודה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ניתן לפנות לחברת האשראי שהנפיקה את כרטיס האשראי שלך ולבדוק הריביות. במידה ומסיבה כלשהי החיוב לא תואם ניתן לבקש בכתב לבטל העסקה עם משרד הנסיעות. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום בטל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים