אלי

שוטר סיור שפעל נגד החוק

שלום רב אני נעצרתי בביתי שכנה אמרה שפרצו לה לבית והאשימה אותי הגיעו שוטרים נעצרתי אחר כך ללא רשות ממני וללא ידיעתי חזר שוטר סיור לבית וניסה לדובב חקר ילדה קטנה 7-8 ללא רשות הורים וללא צו בית משפט חשוב לציין שבסוף שוחררתי ולא הוגש נגדי כתב אישום האם יכול לתבוע תשוטר או המשטרה .והאם קיים התיישנות על דבר שכזה תודה על העזרה

עו"ד נדב גרינולד

אלי שלום, ראשית פנית בפורום העוסק בעבירות סמים, כאשר השאלה אינה בתחומי העיסוק של פורום זה. בנוסף על מנת לבדוק האם קיימת עילת תביעה במקרה זה יש צורך בפרטים נוספים מעבר לאלו שפירטת. הייתי מציע לך לפנות לעורך דין העוסק בתחום הנזיקין על מנת שזה יבחן האם אכן קיימת עילת תביעה. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים