יוסי ש

נפגעתי בתאונה מנהג שיכור עם 220 מ"ל אלכוהול בדם

שלום רב, במאי 2012 נפגעתי בתאונת דרכים. התברר שלנהג שפגע בי היו 220 מ"ל אלכוהול בדם. לאחר חקירת המשטרה,התיק הועבר לטיפול בית המשפט לתעבורה בפתח תקווה. באפריל השנה,התברר לשופט שהמשטרה טעתה בשם של הנאשם,ולכן הוא לא זומן .וכתוצאה מכך התיק הוחזר למשטרה על מנת שתאתר את השם המדויק של הנאשם,וזאת על מנת שניתן יהיה לזמנו לבית המשפט. עד היום התיק שוכב במשטרה ללא שום התקדמות. כאשר אני מתקשר לברר לגבי ההתקדמות מעבירים אותי מאחד לשני. ושוב ללא תוצאות. האם ניתן לעשות משהו על מנת לברר/לקדם את העניינים???

עו"ד אביתר גולני

הדרך היחידה שלך לקדם העניינים היא באמצעות פנייה רשמית מסודרת ללשכת התביעות אשר מטפלת בתיק. הדבר יחייב תגובתם תוך 45 יום. בהתאם לתגובתם תוכל להמשיך בבירור.