חיים

שאלה

שלום אני יש לי תיק במכון הרופאי לבטיחות בדרכים ( מדובר ברישיון אוטובוס ) שלחו לי שאלונים ואז מיליתי ושלחתי להם בחזרה התקשרתי אליהם ואמרו שממתינים לתגובה מגורם חיצוני או שהתיק יצא לבדיקת גורם חיצוני לא הבנתי בדיוק ( השאלה היא לפ הנסיון שלך איזה גורם יכול להיות זה ) תודה

עו"ד אביתר גולני

כל ניחוש שלי בעניין זה הוא טוב כשלך מכיוון שלא ראיתי התיק ואני גם לא יודע למה נדרשים בעניינך במרב"ד. הסבירות הכי גבוהה שהם מוציאים את זה לחוות דעת מומחה כל שהוא לניתוח תוצאות הבדיקות שלך. אבל שוב זה בגדר ניחוש בלבד.