מוטי

בירור

אתמול בלילה עצרו אותי ניידת היה מחסום בכביש ובקשו רק את הרישיון עשו בדיקה והחזירו לי את הרישיון האם השוטר יכול לפברק לי עבירה ללא ידיעה מצדי ??????? כי כ5 דקות לקחה את הבדיקה

עו"ד אביתר גולני

קיבלת כתב אישום כלשהו? בדרך כלל, כאשר מבוצעת עבירת תעבורה תקבל דו"ח במקום. נדיר שישחררו אותך לדרכך מבלי לומר דבר ותקבל הפתעות בדואר. האם אמרו לך משהו" יכול להיות שזו סתם בדיקה שגרתית שבשל איטיות השוטר או המערכת המיחשוב בניידת לקחה זמן.