נהג

הסיכוי לשלילה כשאין הרשעות קודמות

נתפסתי ובבדיקה מצאו כמות 300 מיקרוגרם לקחו לי את הרישיון לחודש וקיבלתי הזמנה למשפט לפי הכמות שמצאו כמה הסיכוי גבוה שישללו לי את הרישיון אם אין לי הרשעות קודמות?

עו"ד אביתר גולני

הרשעה בשכרות טומנת בחובה עונש של שלילה לשנתיים כמינימום, זאת ללא כל קשר למספר ההרשעות שלך. הסדרי הטיעון שעליהם אתה קורא, ב- 90% מהמקרים יש בהם גם שינוי של סעיף החקיקה, כך שלא מדובר על נהיגה בשכרות ואז המינימום אינו כזה. הכמות שנתפסת איתה אינה מהגבוהות, אך הייתי ממליץ לך לגשת לייעוץ מלא כי לא מדובר במה בכך.