שחר

מרב"ד שלחו הודעה שהתיק נסגר והתשובה נמצאת במשרד הרישוי

בקיצור מדובר ברישיון נהיגה ציבורי אני כבר עשית את הבדיקות לפני 2 שנתים ו במרבד התוקף של הבדיקה נגמר כי לא עברתי טסט בתוך השנתים ואז שלחתי את המסמיכם הנדרשים לחדש את המסמכים דרך משרד הרישוי למרבד המסמכים במרבד כבר 4 חודשים היום הם שלחו לי הודעה שהתיק שלי נסגר והתשובה נמצאת במשרד הרישיו תוך שבוע ימים השאלה שלי היא האם קבלתי חידוש או יש סיכוי לדברים אחרים

עו"ד אביתר גולני

מה השאלה? אתה מבקש שאנחש את החלטת המכון? אני אפילו לא יודע למה נשללת.