שני

צילום תיק ראיות לפני משפט ואחרי שלילת רישיון

נתפסתי בבדיקת ינשוף לפני כחודשיים עם 485. רישיוני נשלל על המקום ל30 יום, כשבסיומם הלכתי לקחת את הרישיון מאגף התנועה בבית דגן. המשפט בעוד כחודש בבית המשפט בירושלים, ורציתי לדעת היכן התיק שלי נמצא כרגע כדי לצלם את חומר הראיות. תודה.

עו"ד אביתר גולני

שלום שני, חומר החקירה בענייינך יהיה המשרדי אגף תביעות התעבורה בירושלים. בבניין כלל.

שני

סליחה, התכוונתי בבית המשפט בתל אביב. אם כך התיק יהיה במשרדי אגף תביעות התעבורה בתל אביב? היכן זה? והאם אני יכולה לגשת לבד לצלם את חומרי החקירה?

עו"ד אביתר גולני

אכן כן, אגף תביעות תעבורה, רחוב אמץ 2 (הכניסה האחורית של בניין המשטרה ברחוב סלמה), את יכולה לגשת לבד, רצוי לתאם איתם טלפונית.

שני

תודה רבה, עזרת לי מאוד !