רומי

הזמנה למשפט - האם יש צורך בעו"ד ומה צפוי לי?

שלום, ביום חמישי עשו לי בת"א את הבדיקה ואמרו שנסעתי שיכורה נתנו לי הזמנה לבית משפט. שאלה ראשונה אם אני צריכה עורך דין? שאלה שניה מה צפוי לי? תודה מראש.

עו''ד חזי כהן

רומי שלום, עבירת נהיגה בשכרות הינה עבירה הנושאת בצידה עונש פסילה מינימאלי של שנתיים לפחות ורכיבי ענישה נוספים. אך אני יכול להרגיע ולומר לך שלרוב טיעונים נכונים ומציאת כשלים ראיתיים מובילים לזיכויים או לחלופין להסדרי טיעון מקלים. לשאלתך אם יש להסתייע בעורך דין, בעבירת נהיגה בשכרות רצוי ואף הכרחי להסתייע בעורך דין שכן רק עורך דין לתעבורה יכול לבחון כראוי את חומר הראיות המצוי בתיק ולייעץ לך מה כדאי לעשות, אם לנהל או אם להגיע להסדר טיעון. לפיכך אני ממליץ לך בחום לפנות לעו"ד תעבורה אשר יבחן את חומר הראיות בתיק ויוכל לתת לך שירות אשר יוביל למינימום נזק בנסיבות העניין אותו תיארת. משרדנו עוסק בדיני תעבורה בכלל ובעבירת נהיגה בשכרות בפרט, אשמח לעזור ולסייע עו"ד תעבורה חזי כהן 050-9920250