צבי

החרמת הרכב של אמי ורישיון הנהיגה שלי

שלום אתמול יצאתי עם חברים ושחזרנו היה מחסום משטרה שבדק נהגים. בדקו אותי ואמרו שאני נהגתי שיכור. לקחו לי את הרכב והרישיון נהיגה לשלושים יום אמרתי לשוטר שהרכב של אמא שלי הוא לא שלי אבל זה לא מעניין אותו מה אפשר לעשות?

עו"ד חזי כהi

צבי שלום, בתשובה לשאלתך, לקצין משטרה סמכות בחוק להחרים רכב ורישיון נהיגה בקיומו של חשד לעבירת נהיגה בשכרות. מה שניתן לעשות זה לפנות לבית המשפט לתעבורה שלו נתונה הסמכות המקומית ולבקש לבטל או לחלופין לקצר את זמן הפסילה המנהלית בעניינך. כמובן שבמכלול השיקולים בית המשפט שוקל את הנחיצות ברכב וברישיון וכן את עברו התעבורתי של הנאשם. לצורך קבלת מענה מדוייק בעניינך אני ממליץ שתפנה לייעוץ פרטני בו ניתן לקבל מידע נוסף בעניינך. אשמח לעזור ולסייע. בברכה, עו"ד חזי כהן 050-9920250