מעיין

נהיגה בשיכרות בפעם השניה בתוך חצי שנה

שלום עו"ד שי לפני חצי שנה בעלי קיבל שלילה של 30 יום על נהיגה בשיכרות והחרמה של הרכב. לצערי הרב הוא נתפס שוב באותה עבירה. מה יהיה הדין לגביו הפעם האם העונש יכול להיות מאסר בפועל?

שי גלעד - משרד עו"ד

בתי המשפט רואים בחומרה יתרה נהיגה בשכרות בפעם שנייה תוך פרק זמן קצר ומחמירים בענישה עד כדי מאסר בפועל. החוק גם קובע עונש פסילה מינימאלי כפול ( 4 שנים) למי שנתפס נוהג בשכרות ובשעה שקדמה לכך, הורשע בעבירה שכזו. מאד כדאי לבעלך לשכור שירותי עו"ד המתמחה בתחום.