מיה

כניסה לישראל של מי שנולדה באיטליה לאבא ישראלי ואמא איטלקיה ואין לה אזרחות ישראלית

שלום רב הסיפור שלי הוא שאני נולדתי לאבא ישראלי ולאמא איטלקיה אשר נולדתי באיטליה. יש לי דרכון איטלקי אך אין לי ישראלי הרי אני כל החיים שלי הייתי באיטליה. היום רוצה לבקר את משפחתי בארץ, ויש לי חשש שלא אכול לכנס לארץ בדרכוני האיטלקי בגלל שקרבת הדם שלי עם האבא מחייבת אותי בלכנס בדרכון ישראלי. האם זה נכון? האם אני יכולה לכנס בדרכון איטלקי ללא בעיה? או שאני חייבת להוציא דרכון ישראלי בגלל שאבא הוא כן ישראלי?? נא לענות לי כמה שיותר מהר... אני מאוד מבולבלת ונביתי לשלוח את הבעיה לשגרירות בישראל ובאיטליה ואין לי מענה.. תודה לכם מראש סבאג

דוד אנג'ל עו"ד

היי מיה אין כל בעיה להכנס לישראל בדרכון ישראלי במקרה שלך בברכה דוד

מיה

כנראה לא הבנת אותי נכון הבעיה היא שאין לי דרכון ישראלי יש לי איטלקי אני עדיין יכולה לכנס באיטלקי??

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל