חגית

זכויות עובד ישראלי תושב חוץ

אני אזרחית ישראלית, תושבת ספרד. ויתרתי על התושבות הישראלית שלי וכתוצאה מכך אני פטורה ממס בריאות ומס הכנסה. אני עובדת עבור חברה ישראלית כשכירה, ומקבלת תלוש משכורת כחוק. האם אני זכאית לכל זכויות עובד כגון ימי חופשה, הבראה, וכו. האם יש בעיה בקבלת תלוש משכורת ישראלי לאזרח שאינו תושב ישראל? תודה.

עו"ד מיכאל דקר

חגית שלום, לא ברור האם העבודה מתבצעת פיזית בישראל או חו"ל. בכל אופן זו שאלה שמתאימה יותר למשרד רו"ח או פורום דיני עבודה. להערכתי בכל אופן, כי מתן תלוש משכורת מחייב את המעסיק לעמוד בכל החובות של מעסיק בישראל על פי חוקי העבודה כולל חופשות וכדומה. בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל