אבי

לטוס לחתונה בחו"ל תוך כדי טיפול במשרד הפנים

חברה שלי ואני נמצאים בהליך של ידועים בציבור, היא מהולנד, נפגשנו בארץ והחלטנו לחיות חיים משותפים בארץ כבני זוג. אנחנו מעוניינים לטוס לחו"ל לחתונה של אמא שלה. היא כרגע נמצאת עם ויזת ב2, מה צריך לעשות כדי לאשר דבר כזה ?

עו"ד מיכאל דקר

שלום אבי, האם פתחתם כבר תיק חיים משותפים במשרד הפנים? כעיקרון יהיה מאוד בעייתי עבורה לחזור לארץ אחרי יציאה בשלב הזה מפני שאין לה עדיין מולטי אנטרי ויזה. אפשר לפנות למשרד הפנים ולבקש אישור מיוחד לצאת ולחזור אבל מהניסיון שלי בשלב הזה עם הויזה הזו הסיכויים לא הכי גבוהים שיאשרו מולטי אנטרי ויזה. מוזמנים ליצור עימי קשר למתן ייעוץ משפטי. עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל