ליאור

פרסום שלילי באתר אינטרנט

שלום, אתר מסויים פירסם מידע שקרי (ושלילי) עליי. מה עליי לעשות על מנת להוריד את הפרסום?

עו"ד אמיר פלמרי

ליאור שלום, בשלב הראשון עלייך לפנות לבעלי האתר בדרישה להסיר את הפרסום. במידה ונענית בשלילה, ניתן להגיש בקשה לבית המשפט שיורה על הסרת הפרסום. כמו כן, ניתן להגיש תביעת פיצויים בגין לשון הרע כנגד המפרסם (במידה וזהותו ידועה לך). מומלץ מאד להסתייע בעו"ד מומחה בתחום החל מתחילת התהליך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות