אמה

תמונות באתר + גילוי נאות

שלום רב, באתר בו אני שמה לינק למוצרים באמזון / איביי וכו': 1) האם מותר לי להעלות כתבה שנקראת "הטרנדים לשנת 2017" ולשים תמונה של מכנס מאתר אופנה (נניח קסטרו), עם הכיתוב "גם בקסטרו רואים השנה הרבה הדפסי פרחים", ולרשום מתחת לתמונה "אתר קסטרו"? או שעליי גם לשים לינק למקור התמונה? 2) האם מבחינה חוקית עלי לרשום disclaimer שאני מקבלת עמלות עבור רכישות או שזה נתון לשיקול דעתי? הרבה תודה מראש

עו"ד אמיר פלמרי

אמה שלום, תמונה הינה יצירה אומנותית ובכפוף לחוק שימוש בתמונה ללא אישור היוצר או בעל זכות היוצרים בתמונה מהווה הפרה. עלייך ליצור קשר עם בעל הזכויות בתמונה ולבקש את אישורו לפרסום באתר. לא ברורה לי השאלה השנייה מציע שתפרטי יותר על מנת לאפשר לי לענות. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות