חן

מידע שנמחק בתיבת דוא"ל

שלום עו"ד אמיר אני עובד בחברה שיש לה תיבת דוא"ל מחברה אחרת גדולה המספקת שירותי דוא"ל אנו רוכשים נפח תיבה ומשלמים עליו בכל חודש לפני כחודשיים נמחק מידע של כחודש מתיבת הדוא"ל וכל הניסיונות לשחזר את המידע מצד החברה המספקת נכשלו האם אני יכול לתבוע על איבוד המידע? והאם לשם כך אני צריך להוכיח נזק מאיבוד המידע? תודה חן

עו"ד אמיר פלמרי

חן שלום, יש צורך לבדוק מה מוסכם במקרים של תקלות מהסוג הנ"ל בתנאי ההתקשרות שלכם עם החברה המספקת את שירותי הדוא"ל. האם יש הסכם בינכם? במידה ולא, יש לבדוק את תנאי השימוש. בעיקרון, במידה ויש בסיס לתביעה, יהא עליך להוכיח את מידת הנזק אולם במקרים מסוימים החוק מתיר פיצויים ללא הוכחת נזק (לדוגמא חוק החוזים במקרה של הפרת חוזה, או חוק הגנת הפרטיות). * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות