נטליה

חנות אינטרנטית עם קונספט חדש

1. האם אפשר למכור דרך אינטרנט מוצרי מזון או קוסמטיקה ים המלח שנקנו בחנויות בארץ.רם כן האם יש צורך ובאיזה אישורים? 2. האם חייבים לציין על אריזה את שם החברת שהמוצרים שלה יהיו שבפנים? האם צריך להשיג אישור מא תה חברה שנוצרים שלה אנו רוצים למכור? 3. האם בקוסמטיקה צריך בנוסף לאריזת היצרן לסמן שזה לא לאכילה ולא לילדים וכו'? 4. איזה הזהרות וסימנים חייבים להיות על המוצר המיועד ליצירה על ידי ילדים? 5. אם מוצר עשוי מבד, האם צריך לציין איפו נקנה ומה הרכב הבד? בדים לא מוכרים עם פתקית של יצרן וכוי כמו שיש על המוצן מוגמר 6.אם מדובר על מוצר עבודת יד, איפה ובאיזה סדר(אולי יש תבנית) כותבים ממה עשוי, ומה בכלל צריך לכתוב אם מדובר על סיכה לעגלת תינוקות 7. האם מותר באריזה ליצירת ילדים להוסיף דבק ועיפרון? האם עיפרון חייב להיות עם ציפוי של צבע ידידותי לסביבה ובכך לציין על האריזה? תודה

עו"ד גל מתתיהו

נטליה שלום, אנא קבלי את התנצלותי על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע מנסיבות שאינן בשליטתי. שאלתך כוללת התייחסות לנושאים משפטיים שונים. אם תוכלי למקד את שאלתך לנושאי הפורום אשמח להשיב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות