ירדן

מכירת רעיון לחברה מוכרת

עלה לי רעיון שברצוני למכור לחברה מוכרת שהרעיון קשור לאפליקציה שלה. כלומר, רעיון לשדרוג האפליקציה, או יותר נכון הוספת פיצר לאפליקציה. במידה והם ירצו לשמוע על הרעיון, איך אני אומרת להם מה הוא מבלי לחשוש שיגנבו לי אותו אבל גם מבלי לסבך את העניינים עד כדי מצב שלא ירצו לשמוע אותו כלל. ובמידה והשמעתי בפניהם את הרעיון ןהם מעוניינים לבצע אותו, מה המחיר המתאים שעלי לקבל תמורת דבר שכזה?

עו"ד גל מתתיהו

ירדן שלום, מתנצל על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע, בין היתר, משהייה בחו"ל. ככלל, יש להחתים את החברה מראש על הסכם סודיות שיקבע, בין השאר, שהחברה לא תוכל לחשוף את המידע ו/או לעשות בו שימוש. החתמה על הסכם סודיות טרם מסירת המידע היא דבר שבנוהג. לעניין המחיר – הדבר משתנה ותלוי בין השאר ב"שווי" של הרעיון לחברה, בשוק הספציפי בו פועלת החברה ובמשא ומתן. כל מקרה לגופו. שיהיה בהצלחה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות