יותם

אפליקציה שדומה במהותה לאתר אינטרנט

שלום, אם אני עושה אפליקציה שדומה במהותה לאתר אינטרנט (אין אפליקציה דומה) האם זה נחשב להעתקה? תודה

עו"ד אמיר פלמרי

יותם שלום, בהחלט ייתכן מצב של הפרת זכויות מסוימות הקיימות לאתר כגון זכויות יוצרים, סימני מסחר ופטנטים. מומלץ מאד לעשות בדיקה מקדימה לפני פרסום האפליקציה ולהתייעץ עם עורך דין הבקיא בתחום. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות