שחר

בן ממשיך בבית שלא רשום עדיין על שמי

הבית שלי עדיין לא רשום על שמי בטאבו יש לנו כמה שלבים שאנחנו צריכים לעבור כדי שהבית יהיה רשום על שמי בלבד. כרגע הוא רשום על שם אבא שלי שנפטר. האם כדי לרשום את הבת שלי כבת ממשיכה אני צריך לחכות עד שהבית יהיה רשום בטאבו או שאפשר כבר עכשיו לרשום?

עו"ד רגב אלקיים

שחר שלום רישום המשק על שמך מסתיים עם רישומו ברשות מקרקעי ישראל. הזכויות שלך יהיו זכויות של בר רשות (ולא בעלות). ברגע שהזכויות במשק יהיו רשומות ברמ"י על שמך, תוכלי לבקש למנות בן ממשיך, וזאת בתנאי שניתן למנות אצלכם במושב (מושב עובדים, חתום על חוזה תלת צדדי וכו). לגבי השלבים שעלייך לעבור כדי לרשום את המשק על שמך, הנני מציע כי זה ייעשה בליווי עו"ד, אחרת את עשויה להיתקל בבעיות שישפיעו על זכויותייך ו/או על תשלומים שעלייך לשלם (כיום ו/או בעתיד) בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב