אלה גורביץ

בן ממשיך

האם אחיו או אחיותיו של בן ממשיך אמורים להסכים להעברת הנחלה לרשותו, והאם הם צריכים להסכים בחתימתם? תודה רבה

עו"ד רגב אלקיים

אלה שלום ככל ומינוי הבן הממשיך (כבן ממשיך) הושלם ברשות מקרקעי ישראל (רמ"י - בעבר נקרא המנהל), הרי שלכאורה רמ"י אינה דורשת הסכמת ו/או חתימת האחים לרישום הנחלה על שם הבן הממשיך לאחר פטירת ההורים (שניהם). בכל מקרה כדאי להיוועץ עם עו"ד על מנת שיבדוק את תקינות רישום בן ממשיך, חוזים שנכרתו בין הצדדים, ושקילת דרישת פיצוי האחים. בברכה, רגב אלקיים, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב