תימור

הגבלת זמן על תמרור - תקפה לכל התמרורים על העמוד?

שלום. החנתי את רכבי במקום בו היה תמרור אין עצירה, ותמרור תחבורה ציבורית עם הגבלת זמן (תחום הזמן 05:00->19:00), שינהם על אותו עמוד. הרכב נגרר בחצות מחוץ לתחום האסור. אני מניח שכוונת המשורר היתה שהגבלת הזמן חלה רק על התמרור התחתון (תחבורה ציבורית) ולא על התמרור העליון (איו עצירה) אבל איך אדם מן היישוב אמור להבין את זה? מה בכלל משמעות תמרור תחבורה ציבורית עם הגבלת זמן? אני לא הבנתי ולא אף אדם שהראיתי לו את התמונה. יש טעם לגשת לבית משפט? גרירה 500 ₪, קנס שעדיין לא שולם 250 ₪ ...

item.Author מנהל הפורום עו"ד אמנון בן נעים

שלום לך אוכל לענות לך בצורה עניינית אם תוכל לשלוח לי תמונה , או לשוחח איתי