עומרי

דוחות מהירות מצטברים

שלום רב נהגתי ברכב חברה ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהחברה 6 דוחות מהירות על אותו כביש מאותה מצלמה (לא מבריק במיוחד אני יודע). השאלה הם עדיף לי לשלם את הדוחות על שמי ולקבל שלילה ל3 חודשים או לשלם פי 3 אבל להשאיר את הדוחות על שם החברה ובכך להחזיק ברשיוני או בכלל לשכור עו"ד לאחד את הדוחות ולגשת לבית משפט ולקוות שימתיקו את עונשי אם מבחינה כספית או שלילה מה שאני מניח סיכוי קלוש. תודה מראש

עו"ד גלעד כצמן

שלום השאלה הראשונה והחשובה האם ברור לך כי אתה בצעת את כל העבירות במידה וכן האם מדובר בדוחות או זימון למשפט? במידה ומדובר בדוחות הרי שלאחר תשלום הקנסות סביר כי מס' הנקודות לחובתך במשרד הרישוי יגיע ליותר מ 36 ורשיונך יפסל מנהלית ל שלושה חודשים תוך בצוע מבחן תאוריה חוזר במידה ומדובר בזימון למשפט הרי שהעונש צפוי מלהיות אף כבד יותר יתכן ולאחר בדיקת הדוחות ניתן יהיה לבטל מי מהם לאור ריבוי העבירות והקנסות מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני