משה

דוח חניה

שלום, ברחוב בו אני מתגורר התבצעו עבודות תשתית של העיריה באמצעות כלים כבדים, כתוצאה מכך נחסמה אחת מהגישות לרחוב ובנוסף גם חניות רבות, על כן החנתי את רכבי על המדרכה האם בשל כך יש לי עילה מבוססת לביטול הדוח? בנוסף במידה ועברו מעל ל 30 ימים מאז קיבלתי את הדוח ועדיין לא הגשתי את הבקשה, האם עדיין אוכל לבקש לבטל דוח זה תודה, משה

עו"ד גלעד כצמן

שלום מקווה שצלמת את המקום בשעת עומס אמנם חוסר בחניה אינו מהווה הצדקה לבצוע עבירת תעבורה אך יתכן והתביעה תתחשב בכך שלח אליהם מכתב וצלום בהקדם ובקש בטול הדוח ואורכה להגשת הבקשה אם לא יבטלו פתוחה בפניך הדרך לבקש להשפט בבית משפט אך מומלץ להיוועץ עם עו"ד בטרם תעשה זאת.