טניה

קנס חנייה

שלום, בום רביעי אחרון( 26.05.14) בעלי קיבל דואר רשום של קנס ע"ס 1000 ש"ח משנת 2008. הקנס ההתחלתי היה 500 ש"ח על חניית נכים בעיר העתיקה בבאר שבע. כביכול עקב אי תשלום הקנס הכפיל את עצמו. הקנס ניתן ע"י חברה שוהר בעבודת בשיתוף עם עיריית באר שבע. בעלי באותו יום פנה לחברה כיוון שלא קיבלנו התראה אחת ב6 שנים הללו. כאשר הוא ביקש להביא הוכחות שמדובר באותטו שלו, התמונה היחידה שהיטיתה להם לא רואים את מספר הרכב. מאז 2008 בעלי ( לפני שהתחתנו) גר בכתובת אחרת, אחרי שהתחתנו עברנו לכתובת שנייה ועכשיו קנינו דירה ועברנו לכתובת שלישית. רק עכשיו פעם ראשונה אחרי 6 שנים קיבלנו את הדוח. רציתי להתעייץ מה עלינו לעשות, באיזה צעדים לנקוט, לאן לפנות. נראה חלה טעות. בקנס רשום שזוהי התראה אחרונה לפני הליכי הוצאה לפועל. פעם ראשונה שנתלקנו במצב כזה. נא עזרתכם. תודה

עו"ד גלעד כצמן

שלום אנא ראו תשובתי מהיום לפונה אחר באותו העניין יש לדרוש את תיעוד המסירות שנעשו לכתובתכם ולבדוק באם התיישן הקנס בהצלחה