איציק

קנס על חניה ב-20:00 בערב

קיבלתי קנס על חניה באיזור מגורים לא בחניה של בניין או משהו כזה כשהשעה שמסומנת עליו היא 20:00 כשידוע לי שדו"חות נותנים עד 19:30 ש לי הרגשה שדיירים שראו אותי חונה שם קראו לפקח האם הדו" ח הזה חוקי?

עו"ד גלעד כצמן

שלום בתחילת הרחוב צריך להיות מוצב שלט המורה על שעות החניה המותרת. במידה ואין כזה צבע המדרכה מהווה תמרור בפני עצמו (כחול לבן או אחר) המתיר או אוסר חניה. אם לא מוצב שלט ואין צבע מדרכה מוגדר בחוק אזי החניה מותרת כל שעות היממה.