נדב

נושא משרה בחברה - הגנה מפני תביעות אישיות

שלום, הציעו לי לשמש בתפקיד בכיר בחברה מסוימת, אנחנו כרגע במשא ומתן. מה עלי לדרוש במשא ומתן כדי להגן על עצמי או לבטח את עצמי מפני תביעות הקשורות למילוי התפקיד שלי? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום משרד עו"ד טולדנו, מיוסט ושות'

שלום נדב, תחילה יש לבחון את תקנון החברה לעניין אחריות נושא משרה. כמו כן, יש לדרוש בשלב המו"מ כתב שיפוי נושא משרה אשר יגן עליך מפני רשלנות, ובלבד שהמעשה נעשה במסגרת ביצוע תפקידך בחברה. אבירם טולדנו, עו"ד http://www.tm-lawyers.co.il